Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij

Kuijt Reiniging


Tel: 06 50643461
E-mail: info@kuijtreiniging.nl

 

Professionele schoonmaak voor VvE

 

Kuijt Reiniging is ervaren in de schoonmaak van trappenhuizen, liften en de entree voor VvE (Vereniging van Eigenaren). Als VvE bent u er verantwoordelijk voor dat deze ruimtes netjes, schoon en onderhouden blijven. Onze ervaren en opgeleide schoonmakers nemen deze zorg graag voor u uit handen. Daarbij kunt u ook op ons rekenen met klein onderhoud en de signalering van defecten of andere zaken.

Ons team van schoonmakers kan de schoonmaak voor VvE periodiek of incidenteel voor u uit handen nemen. Dit doen zij al jarenlang in de regio Leiden. Wij zorgen er keer op keer voor dat uw appartementencomplex weer brandschoon is. En dat alles op de tijden dat het u het beste uitkomt.

 

Waarom de VvE schoonmaak door ons laten regelen?

·         - Geschoolde en ervaren schoonmakers

·         - 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar

·         - Directe lijnen met ons kantoor

·         - Gunstige tarieven en maatwerk

·         - Milieuvriendelijke werkwijze

 

De schoonmaak van de openbare ruimtes in appartementencomplexen is voor veel VvE een tijdrovende klus. Daarom maken steeds meer VvE gebruik van ons schoonmaakdiensten. Wij zijn inzetbaar in de regio Katwijk, Leiden.Bij Kuijt Reiniging draait de schoonmaak voor VvE om details. Wij gaan niet even snel met een bezem de gangen door. Ons schoonmaakteam zorgt dat alles tot in de kleine hoekjes grondig gereinigd wordt.

Maatwerk schoonmaak voor VvE

Wij bieden u graag een maatwerk offerte aan voor de VvE schoonmaak. Hierin verwerken wij tevens een schema die wij opmaken aan de hand van uw wensen en het soort appartementencomplex. Bij de schoonmaak van ruimtes voor de VvE werken onze schoonmakers altijd met de laatste reinigingsmiddelen en hulpmiddelen. Dit doen wij op een zo milieuvriendelijke werkwijze.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de schoonmaak voor VvE. Wij helpen u graag verder.

 

Offerte

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!